Firearms United Finland Vaali-Extra – “Supernelikko”

Je nám líto, tato položka je k dispozici pouze v English For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Firearms United haluaa nostaa esiin 4 ehdokasta tulevissa vaaleissa, jotka ovat ansiokkaasti ja pitkäjänteisesti vaikuttaneet positiivisesti harrastusmahdollisuuksien säilymiseen ja EU:n asedirektiivistä koituvan vahingon minimoimiseksi. Alta löydät supernelikkoon kuuluvat ehdokkaat ja lyhyen selostuksen siitä, kuinka he ovat paikkansa ansainneet.

Nämä ehdokkaat eroavat muista vaalitenttiin vastanneista ehdokkaista siinä, että he ovat paikkansa ansaitakseen jo tehneet valtavasti työtä ampumaurheilun, keräilyn, reserviläistoiminnan ja metsästyksen hyväksi, joten heille ohjattu ääni menee varmasti harrastajien kannalta oikeaan osoitteeseen.

Jussi Halla-aho (ps)

Halla-aho on alan harrastajia ja toiminut erittäin aktiivisesti Europarlamentissa direktiivin pahimpien epäkohtien poistamiseksi. Tämä oli usean vuoden työrupeama ja asedirektiivin valmistumisen jälkeen Halla-aho on vaikuttanut valiokuntakäsittelyn aikana esimerkiksi asiantuntijalausunnoilla. Lisäksi Halla-aho oli järjestämässä konferenssia asedirektiivin toteutuksen aikana Brysselissä ja mahdollisti suomalaisten reserviläisten näkökulman esiin tuomisen kyseisessä tilaisuudessa.

 

Jukka Kopra (kok)

Jukka Kopra on toiminut kansallisella tasolla erittäin aktiivisesti asedirektiivin kansallisen toteutuksen järkevöittämiseksi. Kopra on ollut vetämässä kansanedustajien työryhmää, joka on pitänyt yhteyttä harrastajajärjestöihin, asiantuntijoihin ja virkamiehiin ja osa parannuksista joita läpi menneessä ampuma-aselaissa on verrattuna aiemmin julkaistuun luonnokseen on luettava tämän työryhmän ansioksi. Lisäksi on syytä mainita, että Kopra oli mukana ampumaradalla tutustuttamassa Mykkästä ja hänen avustajiaan ampumaharrastukseen.

 

 

Reijo Hongisto (sin)

Reijo Hongistolla on 40 vuoden kokemus ampuma-aseista, asetekniikasta, kouluttamisesta ja ampumaurheilusta. Hongisto on toiminut sinisten edustajana aselakityöryhmässä ja osa parannuksista joita läpi menneessä ampuma-aselaissa on verrattuna aiemmin julkaistuun luonnokseen on luettava tämän työryhmän ansioksi. Hongisto tuonut johdonmukaisesti esiin mielipiteensä joka kerta kun aselakiehdotusta on käsitelty eduskunnassa.

 

 

 

 

 

Mikko Savola (kesk)

Mikko Savola on toiminut keskustan edustajana aselakityöryhmässä ja osa parannuksista joita läpi menneessä ampuma-aselaissa on verrattuna aiemmin julkaistuun luonnokseen on luettava tämän työryhmän ansioksi. Savola on toiminut aiemmin Reserviläisliitto ry:n puheenjohtajana, joten hän on tuonut aktiivisesti reserviläisnäkökulmaa aselakikeskusteluihin.

 

Leave a Reply